mandag 28. november 2011

3 julekort for november

Nå er det så travelt før alle julemessene at jeg nesten glemte og sende inn bidraget for november mnd.
Men heldigvis så kom jeg på det, jeg har forelsket meg totalt i disse arkene til papirdesign, de er ordentlig nostalgiske og man kjenner bare julestemningen strømme på.
 
Jeg har laget tre tag-kort av disse nydelige papirene, jeg har ikke brukt så mye stasj i tillegg, syns ikke det behøvdes, bare litt snøfnugg fra MS puncher, litt bling fra nille, sløyfe av hampetråd og et lite "god jul" stempel fra kreativ hobby.
 
 

 

torsdag 24. november 2011

ting til julemesse

jobber fortsatt med forskjellige ting til julemessa:)søndag 20. november 2011

Dette har jeg laget på treff i helgen

I helgen har jeg vært på treff hos Hobby Hagen i Stokke, det har vært en flott helg med mange hyggelige damer, vi har klippet og limt til langt på natt.

Dette er hva jeg fikk til:)

hjertekurvkort

hjertekurvkort

smellbongbonger


Hjertesjokolade eske


Hjertesjokolade eske


Vinskjuler


kremmerhus

onsdag 16. november 2011

trekantet kremmerhus

Hei nå er det lenge siden jeg har fått lagt noe inn her i bloggen min, men det betyr ikke at jeg har "tørke" jeg jobber og jobber som bare det, har hatt en julemesse og solgte så masse at jeg må bare jobbe videre frem til neste julemesse. den skal jeg ha på karljohansvern i Horten. Gleder meg masse:)

Til helgen skal jeg og Inger Lise og Layla på skrappetreff hos hobbyhagen i stokke, det gleder jeg meg også til, masse og glede seg til nå frem mot jul:)

Jeg fant på nettet i går en bitte liten nusselig ting, hadde litt problemer med å skjønne brettingen, men når jeg fikk forklart litt nermere så ble det nesten litt flaut, for den var jo superenkel, kjente meg som ei stor kløne...

Men her er resultatet ivertfall...
Kanskje ikke de helt flotteste bildene men...

Har noen lyst til å prøve finnes malen her...

lykke til!