mandag 21. februar 2011

Vinter ferie hos bestemor og bestefar

Vi har hatt verdens flotteste gutt på besøk noen dager:)
 Barnebarnet våres Thor Magnus som er 5 år kom kjørende over fjellet i fra Haugesund sammen med pappa og Oda (pappas forlovede).
Det har vært noen flotte dager, vi har vært i akebakken, oldemor kjøpte akebrett og det gikk kjempefort... Det var da jeg skjønte at det var 20 år siden jeg hadde hatt en sånn liten krabat som gjerne skulle helt helt øverst i akebakken og ake... Stakkars lille gutt, han må jo tro han har ei forferdelig hysterisk bestemor, vel det er vel akkurat det han har også... Noen tårer blei det også, men det var fort glemt.
På lørdag var vi på world cup i Drammen og kosa oss skikkelig i det flotte været, og Thor Magnus heia og svingte bjella på alle de røde for de var våres sa han og det stemte jo det:) og stort var det når vi så innslag fra rennet på sporten, for om ikke det var akkurat nærbilder av oss så så vi godt hvor vi sto :)
Litt trist var det i går kveld når det var leggetid, da hadde bestemor stor klomp i halsen... For hun viste jo at når hun og bestefar kom hjem fra jobben i dag var det til et tomt hus som har vært fylt med liv og røre nå i flere dager...Men men sånn er det, og vi får bare glede oss til 17 mai og våren for da kommer de tilbake igjen og skal feire med oss :))

2 kommentarer:

 1. Koselig med barnebarn på besøk.
  Vi har 5 stk og 4 av dem bor i Stavanger, så vi ser ikke de så ofte som vi skulle ønske.
  Men vi har en liten tass her i bygda óg.
  Han fyller i år nå på onsdag. Og gjett hvem som skal bake kake?

  SvarSlett
 2. Så herlig at du har hatt barnebarn på besøk og at dere har kost dere skikkelig. Skjønner at det må være trist å se ham såpass sjelden.

  SvarSlett